Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Гра консольна Xbox Series X Wild Hearts, BD диск 1139324

В наявності
Артикул: 1139324
2 499 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Опануйте стародавні технології, щоби полювати на гігантських звірів. WILD HEARTS™ — це нове слово у мисливському жанрі, де технології дають вам шанс поборотися із жахливими звірами, наділеними лютою силою самої природи. Воюйте з цими істотами поодинці або полюйте на них із друзями в безперервній спільній грі.

Ніхто не пам'ятає, чому кемоно почали лютувати в колись процвітаючій Азумі. Їх підживлює відчай. Вони володіють силою первісної природи в її найбільш руйнівному прояві. Деякий час ніхто не міг протистояти їхній могутності. Але надія з’явилася у вигляді непереборного мисливця, який за допомогою смертоносної зброї та стародавньої техніки під назвою каракурі зможе змінити хід битви.

Гра WILD HEARTS, розроблена Omega Force, японською студією франшизи DYNASTY WARRIORS, запрошує вас до епічної пригоди у фантастичному світі, на створення якого надихнула феодальна Японія. Полювання розпочнеться 17 лютого 2023 року.

ПОЛЮЙТЕ НА ВЕЛИЧЕЗНИХ ЗВІРІВ, ЩО ВБРАЛИ В СЕБЕ СИЛИ ПРИРОДИ

Кемоно є втіленням сили природи. Ці гігантські звірі з часом злилися з природними стихіями, змінюючи навколишнє середовище відповідно до своїх потреб. Як прості люди можуть знищити таких величезних ворогів? Для цього знадобляться сміливість, хитрість і велика майстерність. Відбийте їхні атаки, вивчіть їхню поведінку і скористайтеся каракурі та своєю зброєю, щоб зменшити їхні розміри.

СТВОРІТЬ СВОЇ МИСЛИВСЬКІ УГІДДЯ

Тільки ви в Азумі володієте технікою каракурі. Це старовинне мистецтво дає змогу перетворити середовище у креативні мисливські угіддя, ідеальні для знищення гігантських кемоно. Запасіться матеріалами для створення різних видів каракурі, залежно від ваших потреб, навичок і того, з яким кемоно ви збираєтесь боротися. Використовуйте їх, щоб дослідити місцевість, захистити себе чи інших мисливців та здобути перевагу в бою. 

ПОЛЮЙТЕ В КОМПАНІЇ АБО НАОДИНЦІ

Дехто любить насолоджуватися гострими відчуттями від полювання наодинці. Але навіть найбільш меткий та спритний мисливець може зіткнутися зі звіром, якого не може перемогти самотужки. У грі WILD HEARTS ви можете об'єднатися максимум з двома друзями (або іншими гравцями), щоби вистежувати свою здобич. Полювання в групі дозволить вам розширити план бою й збільшити кількість спеціальних завдань. 

ГОТУЙТЕСЯ ДО ПОЛЮВАННЯ, ПОЛЮЙТЕ, ЩОБ ПІДГОТУВАТИСЯ

Чим більше ви проводите часу вистежуючи здобич, тим суттєвіший ваш прогрес. Створіть свого персонажа, збирайте матеріали під час кожного полювання та виготовляйте цілий ряд обладунків та зброї, щоби перемогти ще більших звірів. Обирайте з восьми різних видів зброї ближнього і дальнього бою, наприклад, катану каракурі або вагасу, відповідно до вашого стилю гри. А також створюйте спорядження з вбитого кімоно, змінюючи його на свій розсуд. Чим більше ваш прогрес, тим краще ваше спорядження, і тим більших звірів ви зможете перемогти.

ДОСЛІДІТЬ ФЕНТЕЗІЙНУ СЕРЕДНЬОВІЧНУ ЯПОНІЮ 

Пориньте в прекрасне середовище з безліччю споруд, які демонструють повсякденне сільське життя, віру та війну, а тепер їх поглинула природа. Полюйте протягом чотирьох сезонів у різних угіддях. В кожній місцевості на вас очікують прекрасні ландшафти та чатують небезпеки. Відчуйте квітучі пагорби, що оточують вишневе дерево, острів-водоспад, оточений морем, понівечену війною фортецю, вкриту осіннім листям, і старий замок, ув’язнений у замерзлому озері, розділений звіром на дві частини. Хаос, створений невгамовним кемоно, вплине на пори року несподіваним чином, зробивши полювання ще складнішим – доки ви не досягнете останніх мисливських угідь.

Платформа Xbox
Тип ігри на приставку
Жанр екшн, пригоди
Локалізація англійська версія
Вік від 12 років
Країна-виробник Польща
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору