Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Ігрова клавіатура DARK PROJECT KD83A Gateron Cap Teal RGB ENG/UA Black/Cloud Grey KB-GCT-871-100004

В наявності
Артикул: KB-GCT-871-100004
4 990 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Ця клавіатура – справжній преміум-пристрій, оснащений механічними перемикачами Gateron Cap Teal, заводським мастилом та PBT-пластиковими кейкапами, виготовленими методом подвійного лиття. Клавіатура має розкладку ENG/UA, підсвічування RGB та змащені стабілізатори для монтажу на друкованій платі. Додаткові два шари звукоізоляційного матеріалу пригнічують шум, що виникає під час набору тексту. Заготовлено 83 кнопки, і ця клавіатура 75% компактна. Це ідеальне рішення для геймерів, яким потрібно більше місця на столі для швидкого руху в грі. У неї оптимальний розмір, що поєднує в собі 65% довжини клавіатури і зберігає функціональні клавіші, що дозволяє створювати численну кількість спеціальних макросів!

Перемикачі Gateron Cap Teal Mechanical мають високу якість, розроблені спільно Gateron і Dark Project і змащуються в процесі виробництва для плавного та приємного набору тексту без неприємних звуків. Сила натискання становить 45 г, дистанція спрацьовування – 2 мм, а ресурс натиснутий – 50 мільйонів кліків.

Кейкапи мають ENG/UA розкладку, виконані з PBT (полібутилентерефталату), який стійкий до хімічних речовин, що робить їх міцнішими та стійкішими до стирання порівняно з ABS пластиком. Технологія подвійного лиття гарантує, що символи на клавіатурі ніколи не стерті навіть після тривалого та інтенсивного використання.

Клавіатура KD83A пропонує унікальне звукоізоляційне рішення відоме як Silent Mount. Нижня силіконова накладка обладнана системою виступів між точками контакту між частинами корпусу для забезпечення додаткової амортизації. Гвинти, що кріплять корпус клавіатури, також покриті силіконовими ковпачками для покращення звукоізоляції. Така складна система звукоізоляції виходить за межі ринкових стандартних рішень.

Технологія HotSwap дозволяє замінювати перемикачі без розбору клавіатури, що спрощує ремонтопридатність та надає користувачеві можливість повністю налаштувати клавіатуру.

Яскраве підсвічування RGB з 16,8 мільйонами відтінків і ефектами, що повністю налаштовуються, створює приголомшливий візуальний досвід. Ви можете регулювати інтенсивність і яскравість світла завдяки Dark Project, а також використовувати попередньо встановлені комбінації клавіш, перелічені в інструкції з використання, щоб змінити налаштування підсвічування RGB.

Стабілізатори змащені вручну в процесі збирання клавіатури на конвеєрній системі, що забезпечує гладке, приємне почуття при натисканні та приємний звук.

Комплектація включає в себе клавіатуру, металевий пуллер для кейкапів, металевий пуллер для свитків, знімний кабель, 4 тестових сувої, інструкцію користувача та гарантійний талон.

Характеристики:

  • Перемикачі: Gateron Mechanical Teal
  • Корпус: Класичний, 75%
  • Колір корпусу: Чорний
  • Колір клавіш: Чорний/Темно-сірий
  • Матеріал клавіш: PBT
  • Нанесення символів: Зверху
  • Підтримка HotSwap
  • Розкладка: ENG/RU/UA
Бренд DARK PROJECT
Тип клавіатури
Тип клавіш мембранні
Кількість кнопок 83
Тип підключення провідний
Інтерфейс підключення USB
Довжина шнура, м 1,8
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору