Ми в Одесі
Кол-центр працює:

Пн–Нд 9:00—20:00

Додайте товари для порівняння
До списку бажань
0
Моє замовлення
Укр

Набор для исследований 4M Робот-динозавр из коробки Экоинженерия (00-03387) 00-03387

В наявності
Артикул: 00-03387
398 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

*Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

  • Кур’єрське доставлення по Одесі — безкоштовно до дверей для замовлень від 1500 грн.
    Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення 100 грн.

  • Самовивіз в Одесі з вул. Генуезької 24Б, вул. Марсельської 35Б ,
    вул. Перлинної 5Б
     — безкоштовно.

  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно у відділення  для замовлень від 1500 грн. Для замовлень до 1500 грн вартість доставлення сплачує отримувач.
    Без плати комісії за переказ.
    Відправка замовлення до 150 грн здійснюється лише за умови повної оплати.
    Безкоштовне доставлення не поширюється на категорії Будиночки, гірки, гойдалки і Пісочниці.

  • Адресне доставлення кур’єром «Нової пошти». Вартість доставлення оплачує отримувач за тарифами перевізника.

Докладніше про доставлення...

 

  • Оплата карткою на сайті
  • Післяплата у разі доставлення «Новою поштою» (без плати комісії за переказ коштів)
  • Готівка.

Детальніше про оплату...

Науковий набір 4М Динозавр із коробок дозволяє перетворити порожні коробки в рухому конструкцію. Коробковий дино-робот може їздити, рухати щелепою та лапами! Набір створений для дітей від 5 років дошкільного віку.

Зберіть робота за інструкцією з малюнками. У ній також є пояснення принципу роботи, цікаві факти. Включайте чудо-пристрій і спостерігайте, як творіння ваших рук «оживає»!

Набори серії Green Science долучають дітей до наукових досліджень, вчать збирати пристрої за інструкцією. У процесі складання розвиваються допитливість, мислення, уважність, уява, навички конструювання, винахідливості. Такі заняття формують націленість на результат, знайомлять із фізикою, механікою, робототехнікою в ігровому форматі. Створення робота-динозавра відволікає від інтернету і мотивує цікавитися наукою. Набір підходить для занять удома, на розвивальних курсах за освітньою методикою STEAM.

Чому робот рухається? Коли ви вмикаєте його, то замикаєте ланцюг, що з'єднує батарею з електродвигуном усередині корпусу коробки передач. Електрична енергія тече від батареї до двигуна, що перетворює цю енергію в механічне обертання. Вісь двигуна обертається з високою швидкістю, але невеликою потужністю, і сама по собі не зможе переміщати дино-робота. Двигун обертає кілька шестерень усередині корпусу редуктора, які знижують швидкість і збільшують механічну потужність двигуна, роблячи його більш ефективним. Більшість звичайних машин використовують коробку передач для зміни потужності і швидкості подібним чином.

Головна вісь дино-робота повертається. Два великих колеса і ніжки дино-робота з'єднані з колесами двома штифтами. Штифти прикріплені до зовнішнього краю коліс, і в міру їх обертання піднімаються і опускаються, переміщаючи ноги. Штифти дозволяють колесам діяти як кулачки, тому що обертання перетворюється на рух вгору-вниз.

Рухомі ноги з'єднуються з щелепою дино-робота за допомогою штифта, так що рухи ніг передаються на щелепу. Це називається важільний механізм. Щелепа прикріплена до тіла за допомогою штифта, який діє як шарнір і дозволяє щелепі рухатися певним чином. Кулачки, важільні механізми і шарніри використовуються в багатьох машинах.

У наборі є всі необхідні деталі для збирання робота. Корпус складається зі звороту упаковки. Додатково потрібні: 1 батарейка ААА і хрестова викрутка.

Бренд 4M
Тип наукові набори
Стать дівчинка, хлопчик
Рекомендований вік від 5 років
Мова англійська
Країна-виробник Китай
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Вгору